Van Oud(jaar) naar Nieuw(jaar)

De tijd tussen Kerst en Nieuwjaar is traditioneel de periode waarin je reflecteert op het oude en uitkijkt naar het nieuwe. Voor ons als bestuur dit wel jaar heel letterlijk.

Op 27 december jl. namen we als bestuur het besluit onze webwinkel anders op te zetten om zo veel kosten te voorkomen. En vandaag, 2 januari, kan ik vol trots melden dat de nieuwe webwinkel ‘live’ is, zoals dat heet. Met nieuw fotomateriaal en extra uitleg over het (verband)materiaal.

Alle artikelen staan nu op www.stichtingdienstverleningehbo.nl. U kunt daar zelf een account aanmaken en zelfs betalen via Ideal. Zo hebben we van het oude ook echt iets nieuws gemaakt.

Alle afdelingen ontvangen vandaag een bijzonder editie van de nieuwsbrief helemaal gewijd aan deze webwinkel. Daarin treft u meer informatie aan, uitleg over de Ideal betalingen en een kortingscode waarmee u als afdeling 20 percent korting krijgt op nagenoeg alle artikelen.

Ook staat in deze nieuwsbrief het telefoonnummer waarop u onze vrijwilligers de komende tijd kunt bereiken in het geval dat u hulp nodig hebt bij het gebruik van de site. Wij denken echter dat met de keuze voor een gerenommeerde partij wij een webwinkel hebben waarvan eenvoudig in het gebruik is.

Ik wens u veel winkelplezier.

Bart van Walderveen