Dag van de plastische chirurgie en op 24-11 de Verjaardag KNV

Dag van de plastische chirurgie dat is allemaal heel leuk want zoals een cabaretier ooit zij het is gezellig in de wacht kamer van de plastische chirurg want je ontmoet steeds de zelfde mensen maar ziet toch steeds andere gezichten.

Maar de verjaardag van de KNV EHBO vind ik toch wat belangrijker en zou het voor de KNV ook niet goed zijn om ook een plastische correctie te ondergaan want menigeen vind het imago van de vereniging oubollig en dat het aan verandering toe is, het probleem is dat je nooit hoort hoe dat dan wel zou moeten zijn. Het logo (verenigingsembleem dit is een beschermd embleem dat niet zomaar mag worden veranderd en/of gebruikt) dat moet je niet veranderen maar hoe krijgen we een modern en fris uiterlijk en een flitsender website, folders etc.. Ik kan mij niet voorstellen dat er binnen de afdelingen geen enkele grafische ontwerper (dit hoeft geen professional te zijn) is die eens een ontwerp zou kunnen en willen maken voor een nieuwe wervingsfolder voor de EHBO cursussen en de Jeugd EHBO.

De Landelijke vereniging bestaat al sinds 1893 en is dus nu 123 jaar jong en zij zou graag de uitdaging aangaan om te vernieuwen en het mooiste zou zijn dat in 2018 als de vereniging 125 jaar bestaat er een compleet nieuwe propaganda pakket ligt met folders, wevingsposters, stikkers etc..

wie durft deze uitdaging aan????

Want het is al 6 jaar geleden dat een nieuwe folder het levens licht zag.

Ik hoop dat zij die zoveel kritiek hebben nu eens zelf aan de slag gaan en het niet alleen bij woorden laten.

Folder 1 - 9