601_thumb
610_thumb
611_thumb
612_thumb
613_thumb
578_thumb

Nieuws - Laatste nieuws Laatste nieuws | Algemeen

612_thumb

Grote Gouden dr. C.B. Tilanus jr medaille uitgereikt

Tijdens het officiƫle gedeelte van de Algemene Vergadering is de Grote Gouden dr. C.B. Tilanus jr. medaille uitgereikt aan de Stichting Twentsewens Ambulance.

Lees meer

613_thumb

Word EHBO Held met het lespakket van de KNV

Op 20 mei jl. presenteerde de KNV EHBO de opvolger van Het EHBO Jeugdboek: een lespakket met handboek, werkboek en docentenhandleiding gebaseerd op de Eerste Hulprichtlijnen uit 2016.

Lees meer

611_thumb

Gouden Pleister voor Kimberly

Op 21 april jl is een Gouden Pleister uit gereikt aan Kimberly Spierieus voor het redden van haar broertje Rowan eind januari.

Lees meer

609_thumb

Voortaan EHBO op school na reanimatie door vwo-leerling

Op de middelbare school Maerlant in Brielle is EHBO-les verplicht na een levensreddende actie van een leerling. In het AD van 8 april 2017 lazen we over de scholier uit Oostvoorne die begin april een vrouw op station Eindhoven reanimeerde. Hij had net geleerd hoe hij hartmassage moest doen. Op zijn voorspraak is het nu een verplichte cursus op z'n school.

Lees meer

610_thumb

Informatie over Kosten als gift aftrekken

Als vrijwilliger kunt u in een aantal gevallen uw gemaakte kosten opvoeren als aftrekbare gift in uw aangifte voor de inkomstenbelasting. De belangrijkste regels en beperkingen staan hieronder.

Lees meer

608_thumb

Week van de Teek

Of u nu beroepsmatig in het groen komt of als recreant van de natuur geniet, u doet er goed aan om aandacht te besteden aan teken en tekenbeten en aan de mogelijke gevolgen van de ziekte van Lyme.

Lees meer

Nieuws archief