Nieuws - Aanbieding AED exclusief voor KNV afdelingen Laatste nieuws | Algemeen

Aanbieding AED exclusief voor KNV afdelingen

ProCardio, een van de leveranciers die ook samenwerkt met de Hartstichting, heeft een exclusieve aanbieding gemaakt voor de afdelingen van de KNV EHBO.

Omdat de aanschaf van een AED vaak gesponsord zal moeten gebeuren, is het voor EHBO-verenigingen handiger om in één keer een bedrag uit te geven, dan dat dit verdeeld over verschillende jaren is. Zo denken we dat bij de aanschaf van de AED ook het onderhoud voor de komende jaren geregeld moet zijn.

Bij aanschaf is zowel voor uw afdeling, maar ook als lid daarom het onderhoudsmateriaal voor acht jaar inbegrepen. Op het moment dat de electrodencassette of batterij vervangen moet worden, sturen wij die kosteloos aan u toe. Daarmee bespaart u bijna € 360,-- op het onderhoud van de AED. U heeft de komende acht jaar geen kosten voor het reguliere onderhoud.

Een voorbeeldbrief om sponsoring te krijgen is bij deze nieuwsbrief gevoegd. Wijzigt u de gele velden in uw afdelingsgegevens en denkt u over de invulling van de blauwe. De aanbieding treft u op het in de nieuwsbrief van juli genoemde webadres.