Nieuws - SAMEN Koninklijke EHBO in Groningen Laatste nieuws | Algemeen

SAMEN Koninklijke EHBO in Groningen

Beste KNV-ers, tijd om de kracht van #SAMENehbo te laten zien. De afdeling Groningen heeft onze hulp nodig. Kan u 1 of 2 hulpverleners missen? Heeft iemand zin in een dagje Koningsdag in de stad waar ook de Koninklijke Familie is? Reageer op onderstaande oproep.

"Als bestuur van de (KNV) ehbo vereniging Groningen zijn we met spoed (voor aanstaande zondag 14:00 CEST) op zoek ervaren mensen die willen kunnen ehbo-en rond de aanstaande Koningsdag. Het gaat om puur vrijwilligerswerk We hebben nog ongeveer 40 mensen nodig in de periode van 26 april 18:00 tot 28 april ca 04:00(?) liefst in het bezit van een ehbo tas.

Normaal gesproken doet het rode kruis de organisatie en bemensing maar die hebben ons donderdag 12 april om 22:03 per mail laten weten dat zij dat dit jaar niet doen. De organisatie (porto's en inrichting posten) en ondersteuning (natje droogje) van de ehbo wordt gedaan door de brandweer en de gemeente Groningen en deze hebben onze vereniging gevraagd voor de bemensing wij zijn alleen nog op zoek naar capabele EHBO-ers die bekend zijn met het ziektebeeld van Morbus Heineken en pseudolegale evenementenfarmaca en bijkomende problematiek.

Opgeven kan via hulpverlening@ehbogroningen.nl wat we graag van jullie willen weten is:
1 jullie mailadres en telefoonnummer,
2 je diplomanummer met vervaldatum,
3 wanneer jullie beschikbaar zijn en
4 of je een ehbo tas hebt/kunt regelen."

DIT MOETEN WE SAMEN KUNNEN REGELEN. Geef het door, maak er een gezellig weekend van en laat zien dat WIJ het samen aankunnen als het er op aankomt.