601_thumb
613_thumb
614_thumb
615_thumb
616_thumb
578_thumb

Nieuws - Laatste nieuws Laatste nieuws | Algemeen

615_thumb

Patiëntenfederatie Nederland biedt een niet-reanimerenpenning aan

De penning is officieel, en wordt erkend door zorgverleners en hulpdiensten. De niet-reanimeren penning is een draagbare wilsverklaring waarop staat dat u iedereen verbiedt onder alle omstandigheden elke vorm van reanimatie op u toe te passen. U geeft hulpverleners dus aan dat zij u niet moeten helpen als u bijvoorbeeld een hartstilstand heeft. De penning heeft daarmee gevolgen voor uw medische behandeling.

Lees meer

616_thumb

6 fabels over zonnen

Zonnen is gezond, maar er is wel een keerzijde. De kunst is om verantwoord te zonnen, en niet af te gaan op fabeltjes. Hieronder lees je de zes meest hardnekkige fabels zoals die ook stonden op de website www.dokterdokter.nl

Lees meer

614_thumb

Gouden Pleister uitgereikt aan Laurens Woudenberg

Je bent 17 jaar, je staat op een perron en ziet dat een vrouw onwel wordt. Niemand grijpt in. Wat doe je? Je gaat helpen. Die mevrouw ademt niet. Je hebt recentelijk een workshop van twee uur op school gevolgd over reanimatie. Van ‘Let op gevaar voor jezelf’ heb je nooit gehoord. Als ze later met de ambulance naar het ziekenhuis wordt vervoerd, ademt ze weer.

Lees meer

612_thumb

Grote Gouden dr. C.B. Tilanus jr medaille uitgereikt

Tijdens het officiële gedeelte van de Algemene Vergadering is de Grote Gouden dr. C.B. Tilanus jr. medaille uitgereikt aan de Stichting Twentsewens Ambulance.

Lees meer

613_thumb

Word EHBO Held met het lespakket van de KNV

Op 20 mei jl. presenteerde de KNV EHBO de opvolger van Het EHBO Jeugdboek: een lespakket met handboek, werkboek en docentenhandleiding gebaseerd op de Eerste Hulprichtlijnen uit 2016.

Lees meer

611_thumb

Gouden Pleister voor Kimberly

Op 21 april jl is een Gouden Pleister uit gereikt aan Kimberly Spierieus voor het redden van haar broertje Rowan eind januari.

Lees meer

Nieuws archief