601_thumb
613_thumb
617_thumb
618_thumb
619_thumb
620_thumb

Nieuws - Algemeen Laatste nieuws | Algemeen

618_thumb

DLA - uw mening gevraagd

Tijdens de Algemene Vergadering van 2016 is, wederom, besloten de gegevens van alle leden op 1 januari 2018 in de DLA moeten zijn ingevoerd door de afdelingen.

Lees meer

619_thumb

Aanbieding AED exclusief voor KNV afdelingen

ProCardio, een van de leveranciers die ook samenwerkt met de Hartstichting, heeft een exclusieve aanbieding gemaakt voor de afdelingen van de KNV EHBO.

Lees meer

620_thumb

ANBI en website

Voldoet u als afdeling nog aan de regels? U moet de financiële verantwoording binnen 6 maanden na afloop van het boekjaar publiceren op de eigen internetsite of op een gemeenschappelijke internetsite van bijvoorbeeld een brancheorganisatie.

Lees meer

617_thumb

Gouden Pleister in Genemuiden

Een volkomen verrassing op 5 juli 2017 op de Rehobothschool. Daar waren Henk Noordman van het District KNV EHBO Overijssel en Herman de Wilde van de afdeling EHBO Genemuiden aanwezig.

Lees meer

615_thumb

Patiëntenfederatie Nederland biedt een niet-reanimerenpenning aan

De penning is officieel, en wordt erkend door zorgverleners en hulpdiensten. De niet-reanimeren penning is een draagbare wilsverklaring waarop staat dat u iedereen verbiedt onder alle omstandigheden elke vorm van reanimatie op u toe te passen. U geeft hulpverleners dus aan dat zij u niet moeten helpen als u bijvoorbeeld een hartstilstand heeft. De penning heeft daarmee gevolgen voor uw medische behandeling.

Lees meer

616_thumb

6 fabels over zonnen

Zonnen is gezond, maar er is wel een keerzijde. De kunst is om verantwoord te zonnen, en niet af te gaan op fabeltjes. Hieronder lees je de zes meest hardnekkige fabels zoals die ook stonden op de website www.dokterdokter.nl

Lees meer

614_thumb

Gouden Pleister uitgereikt aan Laurens Woudenberg

Je bent 17 jaar, je staat op een perron en ziet dat een vrouw onwel wordt. Niemand grijpt in. Wat doe je? Je gaat helpen. Die mevrouw ademt niet. Je hebt recentelijk een workshop van twee uur op school gevolgd over reanimatie. Van ‘Let op gevaar voor jezelf’ heb je nooit gehoord. Als ze later met de ambulance naar het ziekenhuis wordt vervoerd, ademt ze weer.

Lees meer

Nieuws archief