1_thumb
5_thumb
6_thumb

Over EHBO - Verbandmaterialen

De Stichting Dienstverlening EHBO heeft tot belangrijkste taak het verzorgen van de materialen voor de afdelingen. De "Stichting Dienstverlening EHBO" biedt de mogelijkheid voor aangesloten verenigingen om met tegen scherpe prijzen, verbandmaterialen ed. te bestellen.

Uiteraard kunnen ook niet aangesloten EHBO verenigingen en particulieren onze kwalitatief hoogwaardige producten bij ons bestellen (uitgezonderd artikelen met een beschermd verenigingslogo) Ook alle propaganda- en promotiematerialen worden door de Stichting Dienstverlening EHBO verzorgd. Alles wat voorzien is van het logo van de KNV EHBO, wordt door de stichting, onder verantwoordelijkheid van de KNV EHBO, ontwikkeld en vervaardigd. Aangesloten afdelingen kunnen bestellen via de traditionele weg of via de webwinkel.

Voor het assortiment, de aanbiedingen en online bestellen verwijzen wij u naar de Webwinkel. Let u er bij het bestellen op dat op vrijdag en in het weekend geen bestellingen worden verwerkt.