1_thumb
4_thumb
5_thumb
6_thumb

Over EHBO - Digitale ledenadministratie (DLA)

Dit GRATIS systeem is al jaren actief om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dit middel is gerealiseerd om de Leden van een KNV EHBO Afdeling te (h)erkennen als lid van de Landelijke Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO.

Daarnaast heeft een registratie in de DLA nu al enkele voordelen in verband met de nieuwe wetgeving zoals deze gaat gelden per 1 juli 2018. Enkele voorbeelden:

• Leden die geregistreerd zijn en daarmee als lid erkend en herkend worden (door middel van de registratie), kunnen te allen tijden de geregistreerde Persoonsgegevens inzien via MIJN KNV EHBO.
  • Per KNV Afdeling zijn er accounts beschikbaar voor gegevensverwerking. Hiermee wordt er onderscheidt gemaakt tussen het “Verwerken” van gegevens en het “Raadplegen”.

Het Raadplegen van de Persoonsgegevens (Ledenlijst) voor bestuurders is mogelijk via MIJN KNV EHBO, zonder te beschikken over een account voor gegevensverwerking.

• Centrale beveiliging van Persoonsgegevens. Door de centralisatie van de Ledenadministratie kan de KNV EHBO zich richten op de beveiliging van 1 systeem, waardoor we gezamenlijk de strijd aan gaan tegen Datalekken.

Wist u dat……. Wanneer u een mail verstuurt waarin de e-mailadressen van alle geadresseerden zichtbaar zijn voor alle andere geadresseerden dit een datalek is en daarmee onder de procedure Datalekken valt?

Helpdesk

Mocht u nog hulp vragen hebben of ondersteuning wensen, om uw KNV Afdeling in de DLA te registreren?

• Gaat u naar KNV-Support.nl
  • Kiest u voor een “Maak een nieuw ticket aan”
  • Kiest u voor de categorie “DLA: Gegevens (verwerking)”
  • En vult u het Ticket in met de benodigde informatie en kiest u voor “Verzend Ticket”

Het KNV Support – Team Ondersteuning neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.