De Algemene Vergadering 2015 is weer achter de rug. Je kijkt er lang naar uit, laat je gedachten voor de agenda gaan en dan gaat die dag zelf in een sneltreinvaart weer voorbij. Een perfecte locatie, een perfect team dat alles tot in de puntjes had geregeld (hulde!) heeft en een vergadering in een constructieve sfeer. De agenda was behoorlijk gevuld – een meerjarenbeleidsplan, veel nieuwe bestuursleden – en dat alles werd in een transparante sfeer behandeld.

Het bestuur is uitgebreid tot 6 man, er resteert nog een vacature. Deze grotendeels nieuwe club staat voor een behoorlijke uitdaging. Het meerjarenbeleidsplan heeft draagvlak binnen de vereniging maar de financiering is een probleem. Met zijn allen hebben we besloten op 3 oktober a.s. de invulling met een alternatieve financiële dekking en het tijdspad te bespreken en tot besluitvormring te komen. Dat weerhoudt ons er niet van om een aantal punten als bestuurders van een districten en of afdeling ook nu al ter hand te nemen. Denk aan het scouten van bestuurlijk talent voor alle bestuurslagen.

De zomer mag dan eindelijk voor de deur staan, voor het bestuur is dat een periode van aanpakken, kwesties ´opnieuw’ doordenken en actie ondernemen. En uiteraard wordt u via de bekende kanalen zoals de Nieuwsbrief bijgepraat.

Bart van Walderveen

voorzitter