KNVEHBO leert helpen

Het werkterrein van de moderne eerste hulpverlener is breder dan het verlenen van hulp bij ongelukken.

Mensen kunnen ook hulp nodig hebben in andere situaties, omdat ze onwel worden, een hartstilstand krijgen. Deskundige en geoefende hulpverleners zijn letterlijk van levensbelang.

Zij kunnen handelen omdat ze weten wat ze (moeten) doen.

Onze afdelingen verzorgen opleidingen en nascholing voor de diploma’s

Ook bij u in de buurt kunt u bij KNV EHBO via Overzicht afdelingen  terecht om een EHBO-cursus te volgen of een aanvraag te doen voor EHBO-ondersteuning bij een evenement via het  Formulier Hulp bij Evenementen
Voor BHV opleidingen, maatwerktrajecten en een-op-een begeleiding kunt u terecht bij de door ons opgerichte Stichting Opleiding EHBO en BHV. Zij verzorgen ook een aantal workshops op uw of onze locatie, zoals de Buskruit met EHBO-workshops.

Vergoeding zorgverzekeraar

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere zorgverzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. ZorgWijzer heeft een overzicht gemaakt met alle vergoedingen die mogelijk zijn voor een EHBO- of reanimatie cursus vanuit de zorgverzekering. De pagina kunt u bekijken op: www.zorgwijzer.nl. Dit overzicht wordt ieder jaar bijgewerkt, zodat de vergoedingen, premies en voorwaarden altijd actueel zijn.

 

KNV EHBO leert helpen!