De traditionele lintjesregen (ruim 2800 stuks) op de dag voorafgaand aan Koningsdag kan weer in de geschiedenisboeken worden bijgeschreven.

Een behoorlijk aantal leden van de KNV EHBO is bij die gelegenheid in het zonnetje gezet en mag zich sinds die dag Lid of zelfs Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen. Vanaf deze plek nogmaals : Van Harte Proficiat. 

Aan de besturen van onze afdelingen en districten is de vraag al voorgelegd of zij deze informatie willen doorgeven aan de dames van ons bureau in Zeist. Dan kunnen wij deze decorandi met vermelding van de afdeling waarvan zij lid zijn eren door hen te vermelden in het jaarverslag over het jaar 2017. Meer nog, indien zij op de Algemene Vergadering in Zwolle aanwezig zijn, worden zij door het Bestuur nogmaals van harte gefeliciteerd en een boeket bloemen aangeboden. Dus bent u nog iemand nog vergeten aan te melden, doet u dat dan snel.

 

Ook hebben we in het middagdeel van de AV – het officiële gedeelte – nog een verrassing voor de aanwezigen. Daarmee lopen wij vooruit op de viering van ons 125-jarig bestaan in 2018. Meer zeg ik niet maar zorg dat u er bij bent!

 

Bart van Walderveen