Onderscheidingen voor leden van de vereniging

.

Onderscheiding Voorwaarden Voordracht door Uitreiking door Aanvraagformulier
Bronzen
draagpenning
10 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Bronzen

draagpenning met zilveren rand

20 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Bronzen draagpenning met zilveren rand en zirkoontje 30 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Blauw-gele draagpenning 7 jaar actief als afdelingsbestuurslid het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. een lid van de verenigingsraad of lid van het desbetreffende districtsbestuur. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Zilveren draagpenning 7 jaar actief als districtsbestuurslid het districtsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. een lid van de verenigingsraad of lid van het desbetreffende districtsbestuur.
Gouden draagpenning 7 jaar actief als landelijkbestuurslid het landelijkbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. een lid van de verenigingsraad of lid van het landelijkbestuur.
‘Duikelaartje’ 7 jaar actief als lid van de verenigingsraad. de verenigingsraad, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. een lid van de verenigingsraad of lid van het landelijkbestuur.
Kleine gouden medaille (met draagspeld) Zeer bijzondere onbetaalde verdiensten van landelijke betekenis voor de EHBO in het algemeen of de KNV in het bijzonder. Bestuur of Verenigingsraad Voorzitter Landelijkbestuur

nb. Het is voor Afdelingsbesturen mogelijk om, tegen betaling, bij de Stichting Dienstverlening EHBO jaarspeldjes te bestellen voor elk lustrumlidmaatschap. ( 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, en 50 jaar)

Klik hier voor : Andere Onderscheidingen

Klik hier voor : Onderscheidingen-nw