Onderscheidingen voor leden van de vereniging

.

 

Onderscheiding Voorwaarden Voordracht door Uitreiking door Aanvraagformulier
Bronzen.draaginsigne 10 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Bronzen draaginsigne met zilveren Tilanus

20 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Bronzen draaginsigne met gouden Tilanus

 

30 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend. het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. het bestuur van de afdeling. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Blauw-geel draaginsigne

7 jaar actief als afdelingsbestuurslid het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. een lid van het desbetreffende districtsbestuur. Klik hier voor het aanvragen van deze onderscheiding.
Gouden draaginsigne

7 jaar actief als landelijk bestuurslid het landelijkbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht. de voorzitter van het landelijk bestuur.
Kleine gouden medaille (met draagspeld) Zeer bijzondere onbetaalde verdiensten van landelijke betekenis voor de EHBO in het algemeen of de KNV in het bijzonder. Bestuur of Verenigingsraad de voorzitter van het landelijk bestuur

nb. Het is voor Afdelingsbesturen mogelijk om, tegen betaling, bij de de webwinkel van de KNV EHBO jaarspeldjes te bestellen voor elk lustrumlidmaatschap.

Klik hier voor : Andere Onderscheidingen

Klik hier voor : Onderscheidingen