Verenigingsraad

De verenigingsraad bestaat uit afgevaardigden van de districten. Er zijn 10 districten, dus 10 verenigingsraadsleden. De raad wordt na elke bestuursvergadering van het bestuur van de KNV EHBO geïnformeerd over de zaken van onze vereniging. Op deze manier worden zaken vanuit het landelijk bestuur die voor de vereniging en haar leden van belang zijn gedeeld. Die kunnen door de VR- vertegenwoordiger worden uitgelegd op een district bijeenkomst.

Zowel de verenigingsraad als het bestuur kunnen besluiten een gezamenlijke vergadering te houden. Zo kunnen er zaken besproken worden, die vanuit onze leden en verenigingen komen. Tevens worden dan de actuele zaken op de agenda gezet. Het verenigingsraad is onbezoldigd en ontvangt alleen op basis van declaraties (reis)kostenvergoeding.

De verenigingsraad vraagt aan alle leden en bestuursleden van de EHBO-verenigingen die aangesloten zijn bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO om de afvaardiging naar de verenigingsraad op districtsvergaderingen te informeren en zaken mee te geven die voor leden en als club van belang zijn om landelijk te bespreken.

Hopelijk tot ziens op de vergadering van het district waar de afgevaardigde van de verenigingsraad je graag te woord zal staan.

Met vriendelijke groet,

De Verenigingsraad

Lid namens district Naam Website van het District
Drenthe Mw. F. Dekker Klik hier
Friesland Dhr. H. Kooistra Klik hier
Gelderland Dhr. L. Soer Klik hier
Groningen Dhr. R. van Kleef Klik hier
Noord-Brabant/ Limburg Dhr. G. Duizer Klik hier
Noord-Holland Mw. G. Venix-De Graaf Klik hier
Overijssel Mw. H. Bosman Klik hier
Utrecht Dhr. J. van Haren Klik hier
Zeeland Dhr. M. Ton Klik hier
Zuid Holland Dhr. E. Verbaas Klik hier