Het bestuur is op vakantie, tenminste… een aantal bestuursleden leest hun mail niet vanuit huis maar op een vakantieadres. Want echt vakantie, even helemaal geen EHBO, dat is eigenlijk ondenkbaar. Zo schrijft Marion in Frankrijk aan het EHBO boek over verkeersongevallen, houdt Gerard vanuit het buitenland de vinger aan de pols van de penningen en lijkt het in mijn mailbox alsof iedereen gewoon thuis is.

We zijn zo halverwege het jaar met elkaar de balans aan het opmaken. Hoever zijn we met de uitvoering van ons jaarplan? Welke actuele zaken vragen de aandacht? Hoe kunnen we na de vakanties vorm en inhoud geven aan suggesties die we kregen tijdens de AV? Zoveel om over na te denken op het terras met een wijntje en een toastje (of eigenlijk de laatste weken meer met koffie en een koekje op de bank).

 

Ook u hebt wellicht dat soort momenten, dat u opeens weet dat uw afdeling zou moeten doen. Of dat u een idee heeft dat landelijk navolging verdient. Dat eerste idee kunt u kwijt bij uw bestuur, het tweede willen wij graag van u horen. Nu is hét moment! Nu worden de plannen gemaakt. Dus mail uw suggestie naar onze secretaris (secretaris@koninklijke-ehbo.nl). Dan hebben wij straks als de zon gaat schijnen nog iets om op het terras over te denken.