dr. C.B. Tilanus jr aanvraagprocedure onderscheidingen

Op deze pagina vind je meer informatie over de aanvraagprocedure voor de onderscheidingen van de KNV EHBO. Meer informatie over de onderscheidingen en lustrumonderscheidings van de KNV EHBO, vind je op deze pagina.

Aanvraagprocedure

Onderscheidingen worden aangevraagd en deze aanvragen moeten beoordeeld worden voordat een vrijwilliger een onderscheiding krijgt. Daarbij gelden een aantal criteria. Deze criteria staan in de respectievelijke formulieren. Een centraal -en daarom belangrijk- criterium bij het toekennen van een onderscheiding is, dat degene waarvoor het onderscheiding wordt aangevraagd “boven het gemiddelde” moet hebben gepresteerd.


Wie vraagt het aan?

De onderscheidingen kunnen worden aangevraagd door het bestuur van de afdeling waarbij de vrijwilliger actief is.

Lustrumdraagspeldjes kunnen besteld worden bij de Webwinkel, deze worden niet beoordeeld en hoeven niet aangevraagd te worden.

Hoe vraag je een onderscheiding aan?
Een onderscheiding aanvragen doe je door een aanvraagformulier in te vullen. Voor elk onderscheiding is er een apart aanvraagformulier beschikbaar.

Let op: je moet het formulier eerst downloaden naar je computer en hem daar opslaan, zodat je het formulier op je computer in kunt vullen. Onderaan deze pagina vind je de instructies voor het invullen van het aanvraagformulier

  • Je ingevulde aanvraagformulier wordt vervolgens via een webformulier verstuurd. Daar word je gevraagd om het door jou ingevulde formulier te uploaden. Nadat je dat hebt gedaan klik je op ‘Verstuur’. Je aanvraag komt nu automatisch bij de beoordelingscommissie terecht.
  • De beoordelingscommissie beoordeelt de aanvraag. Als wordt voldaan aan de eisen die daaraan worden gesteld, kent de beoordelingscommissie de aanvraag toe.
  • Let op: de doorlooptijd voor de aanvraag van een onderscheiding is vier tot acht weken. Houd hier rekening mee bij je aanvraag.

Aanvraagformulieren

Let op:

  • Het formulier opent in een nieuw scherm.
  • Klik rechts bovenin op het downloadicoon en sla het formulier eerst op je PC/laptop op alvorens je het gaat invullen!

Aanvraagformulier Brons-Bronzen Tilanus

Aanvraagformulier Brons-Zilveren Tilanus

Aanvraagformulier Brons-Gouden Tilanus

=>Kompleet ingevuld formulier als bijlage zenden naar: bureau@koninklijke-ehbo.nl